Nieuws

Alles over epdm

maandag, 27-4-2015  

Bent u een echte klusser en kunt u niet stil zitten? Houdt u ervan om altijd bezig te zijn in en om het huis? Als u nog eens een dakbedekking zoekt voor een plat dak, of als u op zoek bent naar speciale isolatieplaten, dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u uit te leggen wat epdm is. Dus als u hier interesse in hebt, dan is deze tekst speciaal voor u geschreven. Epdm is een bepaald soort rubber, dat werkelijk onverwoestbaar is. En dat maakt het ook zo geschikt voor vele toepassingen. Bovendien is het ontzettend flexibel, waardoor u er letterlijk alle kanten mee op kunt. Er zijn standaard dakrollen, maar ook gewone stroken. Bij Interexpress.be is werkelijk voor ieder wat wils op dit gebied. Epdm folie bieden wij in alle soorten en maten, waardoor u geen concessies hoeft te doen. Verder grossieren wij ook in unieke epdm hemelwaterafvoeren, prefab hoeken, lijmen en kitten. Voorts kunt u bij ons terecht voor allerlei leuke accessoires, die u ook goed kan gebruiken. Naast een breed assortiment profiteert u bij ons ook van topkwaliteit van de bovenste plank. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Dus zoekt u een betrouwbare leverancier van epdm artikelen, dan bent u bij Interexpress aan het goede adres. Bij ons is de klant nog echt koning en dat betekent dat uw wensen centraal staan. Wij houden hier dus goed rekening mee. Zo snappen wij als geen ander dat u bijvoorbeeld graag wat te kiezen hebt. En daarom zorgen wij voor een breed aanbod in epdm materialen. Ook begrijpen wij dat u graag het beste van het beste wil. En daarom testen wij al onze producten uitgebreid op duurzaamheid en kwaliteit. Daarmee kunnen wij u de garantie bieden dat u een kwaliteitsproduct aanschaft bij ons. Klinkt dit goed? Zou u ook wel bij ons epdm folie aan willen schaffen? Surf dan snel naar interexpress.be en sla uw slag. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze mooie en rijk gesorteerde webwinkel.

Wilt u ook niet te veel betalen voor epdm artikelen?

Als u eenmaal besloten hebt dat u het platte dak van uw nieuw te bouwen schuur graag zou willen bedekken met epdm rubber, dan is het natuurlijk wel zo prettig om te weten dat u bij ons nooit te veel betaalt. Wij hanteren namelijk erg lage prijzen en blijven dit ook doen. En zo weet u zeker dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor een dergelijke aanschaf. En zeg nou zelf, u wilt toch ook niet meer betalen dan strikt noodzakelijk is? U wilt toch ook geen dief zijn van uw eigen portemonnee? Bij Interexpress zit u in ieder geval voor een dubbeltje op de eerste rang. En dat betekent dat u bij ons:

  • weinig geld hoeft neer te tellen voor epdm materialen en gereedschappen
  • te allen tijde gebruik kunt maken van een geweldige service
  • kwalitatief hoogwaardige producten kunt bestellen
  • op dit moment 10 procent korting krijgt op het gehele assortiment
  • er een gratis handleiding epdm dakbedekking bij krijgt
  • veilig af kunt rekenen
  • kunt profiteren van online bestelgemak, zodat u uw huis niet hoeft te verlaten om epdm folie te bestellen.

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van onze firma. Ons is werkelijk niets te gek en wij denken graag met u mee over alle mogelijke oplossingen. Dit is onze specialiteit en wij helpen u graag. Dus hebt u vragen over ’t een of ’t ander? Wilt u weten hoe de vork precies in de steel zit bij een bepaald product in onze webwinkel? Laat het ons dan even weten. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Om de prijs hoeft u het gelukkig niet te laten om epdm producten aan te gaan schaffen bij interexpress.be. Wij zorgen er namelijk voor dat u waar voor uw geld krijgt. En dat is natuurlijk wel zo mooi! Hierdoor hebt u overigens geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Het staat dan ook als een paal boven water dat het beter is om onze concurrenten links te laten liggen. Er zijn vele aanbieders op de markt die grossieren in epdm rubber. Maar nergens anders vindt u het zo betaalbaar als bij ons. Verder profiteert u bij ons ook nog eens van een topservice en lage verzendkosten. En dit maakt de keuze voor ons al helemaal voor de hand liggend. Klinkt dit goed, maar zou u toch graag eerst even van de hoed en de rand willen weten? Wilt u precies weten waar u aan toe bent, voordat u de epdm folies, gereedschappen en lijmartikelen gaat bestellen? Wilt u meer weten over de verzending? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Het staat u vrij om even contact met ons op te nemen als u graag meer informatie zou willen hebben. U kunt ons bereiken door ons een mailtje te sturen, maar het is ook mogelijk om ons even te bellen. Voorts zou u het contactformulier op onze website in kunnen vullen. Wij horen graag van u!

Meer van interexpress.nl

Deel dit bericht op social media


Comments are closed.