Nieuws

Altijd en overal bereikbaar met email van TransIP

zondag, 25-12-2016  

transip.be - EmailIn de wereld van de technologie staat de tijd nooit stil. Elke seconde wordt er vooruitgang geboekt. Dit komt omdat de slimste geesten allemaal bezig zijn met contante innovatie en vernieuwing. Het is om die reden dat we nu rond kunnen lopen met iPhones, tablets en geavanceerde laptops. Vroeger was email bijvoorbeeld nog heel erg basic. Je had een programma op je computer (laptops waren er nog nauwelijks) en met dat programma kon je dan een berichtje typen en naar iemand versturen. Deze persoon belde je dan vaak op om je te informeren over het feit dat hij of zij een berichtje terug had gestuurd. Je had immers nog geen directe notificaties op je telefoon. Tegenwoordig krijg je bij elk inkomend bericht, of het nu een mail is of een WhatsApp berichtje, direct een melding. Email was vroeger wat sms nu is. Tegenwoordig is email veel geavanceerder. Je hebt geen programma meer nodig om je email te openen. Je kunt dus in principe overal waar internet is toegang verkrijgen tot je email. Maar dat is nog niet alles. Je kunt ook email ontvangen op je eigen domeinnaam. Het enige wat je daar voor hoeft te doen is even een domeinnaam aanvragen, deze laten registeren en daarna kun je mail versturen en ontvangen vanaf je eigen domeinnaam. Dat is natuurlijk wel zo handig. Het mooie aan een eigen domeinnaam is dat je deze direct kunt verbinden aan je bedrijfsnaam. Dus als mensen je moeten bereiken, dan mailen ze niet naar een persoonlijk emailadres, maar juist naar het emailadres van jouw bedrijf via jouw eigen domeinnaam. Als je op deze manier mailt, dan mail je dus in principe gewoon via een internetpagina die je bereikt via jouw domeinnaam. Als je dan bijvoorbeeld ergens anders bent, dan kun je gewoon het adres van de webpagina intypen en inloggen. Vervolgens kun je ook vanaf andere locaties eenvoudig e-mails lezen, verzenden en ontvangen. Natuurlijk komt zoiets niet vanzelf. Als je een eigen domeinnaam wilt met je eigen email, dan zal je dat aan moeten vragen en je moet er een x aantal euro’s voor betalen. TransIP kan voor jou alles in orde maken, zodat je zelf nergens omkijken naar hebt. Voor maar 2 euro per maand kun je al e-mailen vanaf je eigen domeinnaam.

TransIP regelt jouw domeinnaam en je email

Als je nog geen domeinnaam hebt, dan kun je ook dit regelen via TransIP. Je hebt verschillende mogelijkheden. Elke optie heeft andere voordelen en voor elke optie betaal je een specifiek bedrag. Voor een domeinnaam eindigend met .nl betaal je bijvoorbeeld meer dan voor een domeinnaam die eindigt op .org. Als je dit geregeld hebt, dan kun je wederom de hulp van TransIP inschakelen om je email te verbinden aan je domeinnaam. Je krijgt dan een aparte internetpagina, vanwaar je zelf je email kunt versturen. Zo kun je bijvoorbeeld een pakket bestellen waarbij je de volgende opties ontvangt:

  • 5 GB opslag capaciteit
  • Webmail
  • Doorstuurservice
  • 3 emailboxen
  • Antivirus en antispam

Bestellen doe je eenvoudig via transip.be

Als je gebruik wilt maken van één van de producten van TransIP, dan kun je deze eenvoudig bestellen via de website. Je krijgt een overzicht van alle diensten en vervolgens klik je bijvoorbeeld op email. Daarna krijg je een lijst met pakketten te zien. Onderaan elk pakket zie je een knop met ‘bestellen’. Hier kun je dan op klikken en vervolgens kun je het pakket direct bestellen. Wil je meer weten over TransIP, neem dan gerust eens een kijkje op de website transip.be.


Comments are closed.