Nieuws

Beschermd door de glas screenprotector

woensdag, 31-8-2016  

Apparaten zoals mobiele telefoon en tablets worden heel vaak meegenomen. Dag in dag uit gebruiken mensen ze en daarom kan het nog wel eens voorkomen dat er een ongelukje gebeurt. Het is heel vervelend, maar een mobiele telefoon kan nu eenmaal op de grond vallen. Daarom is het verstandig om altijd een goede bescherming voor deze apparaten te kopen. Veel mensen beschermen hun smartphone of tablet door er een goede hoes omheen te doen en dat werkt inderdaad uitstekend. Het is echter vervelend wanneer er door veelvuldig gebruik toch krassen en oneffenheden op het display ontstaan. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat er een goede glas screenprotector wordt aangebracht. Dit kan door er een te kopen bij B2C Telecom. Hier vindt u verschillende soorten glas screenprotectors in de gewenste maat. Elk model telefoon is anders en dus is het noodzakelijk dat u een glas screenprotector koopt die goed past op de telefoon die u heeft. Het is zonde wanneer een niet goed passende screenprotector alsnog krassen op het scherm toelaat. Met een goed passende glas screenprotector kan dit worden tegengegaan. Ook weet u dan zeker dat er geen stofdeeltjes op het display komen, het glazen scherm blijft te allen tijde mooi en u kunt heel lang voort met de telefoon. Zonder een goede glas screenprotector kan de telefoon gemakkelijk beschadigen en omdat de telefoons tegenwoordig allemaal een touchscreen hebben, is het heel vervelend wanneer dit niet meer goed werkt door beschadigingen. Kopen bij B2C Telecom heeft veel voordelen:

  • Deskundig advies waar nodig
  • Veel verschillende modellen
  • Altijd een goede prijs voor de beste kwaliteit

Hier kunt u dus altijd een glas screenprotector vinden die helemaal past en die u lange tijd kunt gebruiken. Het is dus zeker niet zo dat de aangebrachte protector voortdurend vervangen moet worden. U betaalt voor een hoge kwaliteit. Surf vandaag nog naar www.b2ctelecom.be.

Een glas screenprotector voor een tablet

Niet alleen voor mobiele telefoons is een glas screenprotector een goed idee, ook kunnen ze worden gebruikt voor tablets. Deze apparaten worden vaak door veel verschillende mensen gebruikt. Bijvoorbeeld in het gezin waar zowel de ouders als de kinderen een gemeenschappelijke tablet hebben. U weet dan van te voren dat er heus wel eens een ongelukje kan gebeuren. Het is dan verstandig om van te voren al goed op te letten en vooral een goed passende glas screenprotector aan te brengen. U kunt deze bescherming kopen voor zowel de wat oudere modellen telefoons en tablets als de nieuwste soorten. Hierdoor blijven ook de wat oudere apparaten langer mooi en hoeft u niet om het jaar veel geld uit te geven voor een nieuw exemplaar. Wanneer u gaat bestellen kunt u gemakkelijk en veilig online betalen. Hierdoor is alles snel geregeld en heeft u de glas screenprotector ook snel in huis. Wanneer u bestelt wordt de protector dezelfde dag nog opgestuurd, sneller kunt u uw nieuwe aankoop dus niet in huis krijgen.

Het juiste model kiezen

Wanneer u gaat bestellen is het wel belangrijk dat u het juiste model van uw telefoon kiest. Op de website ziet u van alle modellen niet alleen de naam, maar ook een goede afbeelding, zodat u zeker weet dat u deze juiste telefoon kiest. Het is dan meteen bekend welke display folie er opgestuurd moet worden. Heeft u nog vragen over de bestelling? Dan kunt u contact opnemen, zodat u snel verder geholpen kan worden. Ook met vragen over het folie zelf kunt u terecht bij de klantenservice. Bestel een goede protector voor het scherm van uw tablet of telefoon om er op deze manier nog vele jaren plezier van te hebben.


Comments are closed.