Nieuws

Een onvergetelijke Patagonie vakantie

woensdag, 1-3-2017  

Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat mijn vrouw en ik in een bijzonder gekke bui waren. Het was nog geen vijf uur toen ik voorstelde om gewoon eens even lekker op de bank te gaan zitten met een glaasje rode wijn. U moet weten dat wij beide niet van alcohol houden maar in een gekke bui werken we zo een heel vat weg. Afijn, voor het onderwerp van deze tekst doet het er ook niet toe hoeveel en hoe vaak wij drinken. Waar ik graag iets over zou willen schrijven, is het feit dat wij namelijk iets te vieren hadden; wij hadden kort daarvoor een prachtige Patagonie vakantie geboekt. Wij zijn namelijk erg grote liefhebbers van reizen en een Patagonie vakantie stond al heel lang heel hoog op ons lijstje. Misschien is het u wel bekend dat een Patagonie vakantie niet tot de meest betaalbare vakanties behoren en daarom wilden we graag even een tijdje sparen voordat we onze Patagonie vakantie gingen boeken. Zo gezegd zo gedaan, wij spaarden een paar euro’s en uiteindelijk zijn we op een mooie dag achter de computer gaan zitten om te kijken of we een mooie Patagonie vakantie konden boeken. Ik kan u vertellen, u had het misschien al een beetje aan voelen komen, dat wij hier uitzonderlijk goed in geslaagd zijn. In deze korte tekst wil ik graag uitleggen hoe dat allemaal zo tot stand is gekomen en wat wij hiervoor hebben moeten doen. Ik kan u nu alvast verklappen dat het hier om een succesverhaal gaat en dat ik heel erg blij ben dat deze mooie kans op mijn levenspad is gekomen.

Voor weinig geld een fantastische Patagonie vakantie

Ik ben maar een simpele arbeider en dat merk ik ook in mijn portemonnee. Mijn salaris is nog niet gestort of ik merk alweer dat het op is. Dat is een heel vervelende situatie om iedere keer weer mee te moeten dealen maar ik zeg altijd tegen mezelf dat er mensen gestorven zijn om minder erge dingen en daar troost ik mij dan maar mee. Gelukkig betekende mijn lage salaris niet dat we geen Patagonie vakantie konden boeken. Dat was voor ons heel erg fijn om te merken, wij werken hard voor ons geld en vinden dat wij bij tijd en wijle ook wel recht hebben op een verzetje. Zo gezegd zo gedaan, ik heb samen met mijn vrouw een prachtige Patagonie vakantie geboekt en wel via de site van Atacama. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik nog nooit van deze site had gehoord maar ik kan u wel zeggen dat ik heel erg enthousiast werd van deze site. Hier kun je namelijk precies datgene vinden waar je naar op zoek bent en dat was in ons geval dus een Patagonie vakantie. Ik vond het heel fijn om te merken dat ze bij Atacama.Be heel erg hun best hebben gedaan om het de klant naar de zin te maken en dat merkten wij ook toen wij eenmaal op reis waren.

Wij zullen dit nooit meer vergeten

Inmiddels hebben wij onze Patagonie vakantie weer achter de rug en ik kan u zeggen dat wij een onvergetelijke tijd hebben gehad. Niet alleen hebben wij de mooiste avonturen beleefd, ook hebben mijn vrouw en ik heerlijk van elkaar genoten. Het is dus daarom dat ik ook graag een recensie wilde schrijven over mijn ervaringen. Als ik het zou moeten samenvatten zou ik zeggen:

  • Ik ben zeer tevreden
  • Ik raad iedereen deze site aan
  • Boek vandaag nog een van de mooiste vakanties die u ooit mee zult maken


Comments are closed.