Vrije tijd en Hobby

Ga op avontuur tijdens een Antarctica reis

maandag, 12-11-2018  

Tegenwoordig kunnen we op alle plekken van de wereld komen, maar niet elke plek is even gemakkelijk te bereiken. Met name de poolgebieden hebben een aantrekkingskracht die voor velen tot de verbeelding spreekt. Het is echter altijd maar voor een enkeling weggelegd geweest om een Antarctica reis te maken. EXPLORE brengt daar verandering in en biedt een Antarctica reis aan die u brengt naar het meest onherbergzame stukje op onze aarde. Wij laten u hier kort kennis maken met de Antarctica reis van EXPLORE.

Wat kunt u verwachten van een Antarctica reis

Wanneer u denkt aan Antarctica, dan denkt u aan poolgebieden, pinguïns, ijs, sneeuw, kou, zeehonden en walvissen. Ongerepte natuur en barre weersomstandigheden. En toch trekt dit gebied ons aan. Tegenwoordig gaan er al vele reizen richting dit gebied op aarde, maar die reizen zijn zo massaal dat een Antarctica reis voor u haast niet meer speciaal kan voelen. EXPLORE gaat terug naar de basis en biedt de Antarctica reis zodanig aan dat u:

  • De rust van Antarctica kunt ervaren
  • De natuur kunt beleven
  • Geen massatoerisme om u heen heeft

Kortom, EXPLORE is er als reisorganisatie in geslaagd om een Antarctica reis te ontwikkelen voor kleine groepen die u een prachtige en blijvende ervaring oplevert.

En reis onder kundige begeleiding

EXPLORE is expert in het bieden van groepsreizen onder begeleiding met groepen van behapbaar formaat. De Antarctica reis die zij aanbieden maakt gebruik van boten waarop niet meer dan 200 personen vervoerd kunnen worden. U kunt uw Antarctica reis speciaal maken door met deze groepsreis samen Oud en Nieuw te beleven op Antarctica tijdens de jaarwisseling van 2019 naar 2020. Een bijzondere jaarwisseling op een bijzondere plek en met mensen die samen met u deze betoverende ervaring delen. Deze reis, die op Eerste Kerstdag in 2019 vertrekt, duurt maar liefst 21 dagen, waarbij u via Chili uw reis start en aan boord gaat van een nieuw schip genaamd de MS Roald Amundsen. U vaart door de Chileens fjorden, ontdekt de legendarische wateren rondom Kaap Hoorn en trotseert Drake Passage. Ook de indrukwekkende gletsjers van Patagonië mogen niet ontbreken. U vaart zuidwaarts richting de Antarctische poolgrens en verkent de ongerepte natuur van dit deel van de wereld tijdens spectaculaire excursies. U staat oog in oog met heuse Stormbandpinguïns, Ezelspinguïns die in kolonies van wel 4000 broedparen samenleven. U vaart langs schotsen omringd door wilde zeehonden en robben en ontdekt de schoonheid van de walvissen die in de omgeving van Livingston Island en de Bransfield Strait zich voeden. De jaarwisseling vindt hier plaats en u verblijft in Antarctica maar liefst zeven dagen. Na een dag op zee vaart u op uw reis terug langs de Falkland Eilanden, waar u eveneens enkele dagen doorbrengt. Wederom ontdekt u hier hoe beeldschoon de natuur kan zijn met haar bijzondere fauna. Vele soorten watervogels leven hier, inclusief vijf pinguïnsoorten, waaronder de Koningspinguïn. Na deze plek vaart u rustig door terug naar Punta Arenas, waar ook de vaarreis is gestart. U geniet gedurende de hele zeereis volpension van alles wat het schip u te bieden heeft. De prijzen voor deze groepsreis liggen reeds twee jaar voorafgaand aan de reis vast, om zo de beste prijs te kunnen bieden aan alle deelnemers. Door op deze manier een groepsreis aan te bieden, maakt EXPLORE het mogelijk om een Antarctica reis voor iedereen aan te kunnen bieden op een aantrekkelijke manier. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Antarctica reis? Ontdek dan het volledige programma en meer op explore.be en ga op avontuur naar het meest zuidelijk gelegen punt op aarde.


Comments are closed.