Nieuws

Gemakkelijker afslanken dankzij hypnose

zondag, 17-7-2016  

hypnosepraktijk - afslankenHet is voor veel mensen in Nederland erg lastig om gewicht te verliezen. Afslanken lukt vaak niet goed en als het wel lukt is het door erg veel opofferingen te doen. Dit is zeker anders als u er voor zou kiezen om hypnose te ondergaan bij onze hypnosepraktijk. Wij kunnen u helpen met afslanken door middel van deze methode en dit kan bovendien in een relatief korte tijd. Op die manier kunt u zich weer lekker voelen in uw lichaam. Onze hypnotiseur gaat samen met u op zoek naar de oorzaken waarom u te veel eet en waardoor u dus in gewicht toeneemt. Vaak ligt de oorzaak in het verleden met onopgeloste gevoelens en emoties en door die met hypnosetherapie aan te boren is afslanken vaak een stuk eenvoudiger. Veel mensen zijn al uitstekend geholpen door ons personeel en als u één van de personen bent die moeite heeft met afslanken dan is het zeker aan te raden om eens te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Het resultaat hangt natuurlijk van de persoon af, maar vaak zijn drie sessies al genoeg om iemand te laten afslanken. Er zijn bovendien diverse methoden die wij kunnen gebruiken dus als het ene onvoldoende resultaat geeft dan kunnen we een andere methode proberen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij ons een hypnose te ondergaan waarbij onze hypnotiseur u laat geloven dat u een maagring heeft gekregen. Op die manier zult u merken dat u daadwerkelijk minder kunt eten omdat uw onderbewustzijn denkt dat dit echt heeft plaatsgevonden. Op die manier kunt u in korte tijd veel afslanken en veel mensen vinden deze methode dan ook uitstekend werken. Afslanken lukt u dan zelfs in veel gevallen zonder een speciaal dieet te volgen en zonder veel te sporten. Dit is dus zeker een ideale methode te noemen omdat door slim in te spelen op uw onderbewuste gevoelens u vrijwel moeiteloos gewicht zult verliezen. Ook diverse andere methodes hebben hun effectiviteit inmiddels meer dan bewezen. In overleg met u kunnen wij de beste manier selecteren en dit door hypnose op u toepassen.

Snel meerdere kilo’s afslanken

Door speciale triggers te installeren in uw onderbewustzijn bieden wij van de hypnosepraktijk Antwerpen u diverse opties om snel af te slanken. Veel mensen zijn al binnen enkele sessies meer dan vijf kilo kwijt en dit kan u ook zeker lukken als u er voor kiest om van onze diensten gebruik te maken. Ook voor mensen die erg houden van zoet eten is het mogelijk om bij ons langs te komen. Wij kunnen er voor zorgen dat door hypnosetherapie uw drang naar zoet eten sterk af zal nemen. U zult merken dat u daardoor veel minder trek heeft in slecht eten en daardoor binnen de kortste keren meerdere kilo’s zult verliezen. Afslanken is dan helemaal niet lastig voor u, maar juist iets wat automatisch gaat. U heeft er dan geen dure afslankpillen of andere dieettrucjes voor nodig om gewicht te verliezen. De therapie die wij toepassen tapt in uw onderbewustzijn en op die manier kunnen wij uw gedrag sturen. De manier van afslanken die u via onze diensten zult krijgen is gebaseerd op uw eigen innerlijke kracht en niet op de beloftes van fabrikanten van dure afslankproducten. Kies dus voor deze methode als u al veel geprobeerd heeft maar niet de overtollige kilo’s kwijt kan raken. Of u nou op uw bovenbenen, op uw buik, of juist in een andere zone van uw lichaam wilt afslanken, in alle gevallen kunt u uitstekend bij ons terecht. Ons ervaren personeel kan u altijd goed helpen en u zult merken dat de kilo’s er eenvoudig af zullen gaan. Naast hulp met afslanken kunnen wij u overigens ook met veel andere problemen helpen. Wij kunnen hypnose toepassen om u te helpen met bijvoorbeeld de volgende kwesties:

  • Alcoholverslaving
  • Stoppen met roken
  • Bedplassen
  • Faalangst
  • Slaapproblemen
  • Vliegangst

Daarnaast zijn er nog veel andere problemen die wij samen met u kunnen aanpakken. Kijk voor een compleet overzicht van de zaken waar wij u bij kunnen helpen gerust eens rond op onze site. Hier kunt u ook veel meer informatie vinden over de methoden die wij toepassen en enkele succesverhalen lezen die wij in het verleden hebben behaald. Zoek dus niet verder als u bijvoorbeeld wilt afslanken maar neem eens contact met ons op of maak direct een afspraak.

De voordelen van onze therapie

Al onze medewerkers doen hun uiterste best om u te helpen bij het oplossen van uw problemen of het verlichten van bepaalde krachten. Handig aan hypnosetherapie is dat het voor u een ontspannende manier is om te werken aan uw problemen. Daarnaast kunnen wij door deze methode doordringen tot de kern van uw problemen en ze daar aanpakken. Dit werkt voor veel mensen een stuk beter dan omslachtige methodes die op de lange termijn weinig tot geen effect hebben. Wij hebben dan ook een succesratio van bijna 100% dus u kunt er op rekenen dat wij ook u goed kunnen helpen met bijvoorbeeld afslanken. Wij hebben zes vestigingen in de Benelux en kunnen dus ook u helpen in de buurt van uw woonplaats. Kom dus gerust eens langs om meer informatie te krijgen of een vrijblijvend gesprek te voeren. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen als u meer wilt weten over onze diensten. Wij helpen u graag met problemen als afslanken, dus twijfel niet maar schakel ons in.


Comments are closed.