Nieuws

Kantoorinrichting

donderdag, 20-8-2015  

Havic-kantoormeubelen - kantoorinrichtingWilt u graag uw kantoor inrichten omdat u bijvoorbeeld net bent verhuisd naar een groter kantoor? Of wilt u eens flink renoveren, het moderner maken en ook ergonomischer? Dan kunnen wij van havic-kantoormeubelen.be erg veel voor u betekenen. Met maar liefst 3 showrooms in zowel België als Nederland kunt u eens een kijkje komen nemen tussen ons grote assortiment op het gebied van kantoorinrichting. Mocht u hier geen tijd voor hebben en graag kantoorinrichting online wilt bekijken, dan raden we onze bovengenoemde website van harte bij u aan. Kantoorinrichting is wat bij ons centraal staat naast uw welzijn want bij ons is de klant nog echt de koning. U wilt uw kantoorinrichting immers vast en zeker goed geregeld hebben. Daarom kunt u bij ons niet alleen maar kantoorinrichting komen kopen. Welnee, wij kunnen op het gebied van kantoorinrichting nog veel meer voor u doen. Want is het niet prettig om informatie te krijgen over ergonomisch werken? De aanschaf van ergonomische meubelen doen wonderen voor het welzijn van u en uw personeel. Er zullen daardoor veel minder klachten ontstaan die anders op komen zetten als u slechte meubelen hebt. Continu dezelfde verkeerde houding zal nadelig werken op uw personeel. En dat is niet enkel een fysieke uiting. Ook mentaal zal men er een slecht humeur door krijgen. Sterker nog, uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het kan leiden tot stress en depressie met alle gevolgen van dien. Dat is al helemaal iets dat u te allen tijde dient te voorkomen. Komt u dus snel eens bij ons langs en kiest u voor een ergonomische kantoorinrichting. Daar zult u absoluut geen spijt van krijgen en uw werknemers zullen met een glimlach op hun gezicht in plaats van een grimas hun werk kunnen vervolgen. De beste kantoorinrichting vindt u dan ook bij ons. Wij testen uiteraard alles eerst zelf uit zodat we u er van kunnen verzekeren dat u met ons een goede partner in huis hebt weten halen. Wellicht zult u dan ook voor e wat kleinere spullen binnen uw kantoorinrichting weer eens aan ons denken. Maakt u dan ook een bookmark van onze website. Dan kunt u tijdens belangrijke vergaderingen over bijvoorbeeld de kantoorinrichting op ons wijzen zodat jullie snel een offerte bij ons komen opvragen. Dit kunt u ook al voortijdig doen want u zit hier nooit aan vast. Het staat u helemaal vrij en blij om met ons in zee te gaan, ook na ontvangst van deze geheel vrijblijvende offerte.

De mooiste kantoorinrichting komt u bij ons tegen

Voor kantoorinrichting bent u aldus bij ons aan het juiste adres. Wij hebben op het gebied van kantoorinrichting van alles te bieden. Hopelijk bent u al een beetje enthousiast gemaakt dus laten we u snel gaan vertellen wat we zoal in petto hebben:

  • Bij ons hebt u de keuze uit een ruime collectie aan kantoorinrichting. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kantoormeubelen? Die kunnen uiteraard niet ontbreken want u wilt immers enkel het beste voor uw medewerkers. Daarom kunt u bij ons stoelen, bureaus en kasten komen bestellen voor een mooie prijs. Zeker als u nagaat dat we enkel van gerenommeerde topmerken leveren. Sterker nog: het overgrote deel maken we zelf in onze fabriek en kunnen we daarom ook meteen vanuit onze fabriek tot aan uw voordeur komen afleveren
  • Ook voor de vergaderzaal en de kantine hebben we vele artikelen zoals tafels en stoelen zodat u gerieflijk van uw lunch kunt genieten en die belangrijke deals kunt sluiten. Alleen al door het zitcomfort zullen uw partners allicht sneller met een belangrijke deal instemmen. Wie wil dat nou niet?
  • Ook voor het opbergen van belangrijke zaken zoals papierwerk zult u bij ons kunnen vinden wat uw hartje begeert
  • En ook voor de directie kunnen we met onze kantoorinrichting zeker bij u aankomen.

Vraagt u vandaag nog een vrijblijvende offerte op

U leest het, wij zijn op het gebied van kantoorinrichting van alle markten thuis. Hopelijk hebben we u hiervan weten te overtuigen in deze tekst. Zit u toch nog met vragen over kantoorinrichting, online bestellen of onze service? Dan kunt u natuurlijk altijd langskomen bij een van onze showrooms. Wij leiden u maar wat graag rond. Maakt u van te voren eventjes een afspraak, dan staat de koffie te zijner tijd voor u klaar net als een vriendelijke medewerker van onze klantenservice. Uiteraard hoeft u al die moete niet te doen. Het kan ook vele malen eenvoudiger en dat is wel zo handig als u hier geen tijd voor hebt of niet in de buurt woont en werkt. Dan kunt u ons eventjes opbellen of een e-mail sturen. Wij doen er altijd alles aan om zo snel mogelijk te reageren dus u kunt altijd binnen werktijden wel een reactie van ons verwachten. Wij weten namelijk alles af van kantoorinrichting en wist u dat we de kantoorinrichting ook bij u kunnen komen monteren? Als u dit zelf niet gaat lukken dat doen we dit tegen een kleine meerprijs. Laat u dit dus rustig weten. U hebt immers wel andere zaken aan uw hoofd dan bureaus in elkaar zetten, dat begrijpen wij als geen ander. Het is belangrijk om met de minst mogelijke moeite van kantoormeubilair te veranderen en daarom kunnen we dit gehele traject voor u in een mum van tijd uitvoeren. We hopen dan ook snel iets van u te horen en zien de samenwerking erg graag tegemoet. Allicht tot horens!


Comments are closed.