Nieuws

Kinderopvang Hengelo regelen

donderdag, 7-5-2015  

Bent u woonachtig in Hengelo en bent u op zoek naar geschikte kinderopvang? Dan doet u er verstandig aan om eens te kijken naar Snoesje. Snoesje is een plek waar wij kinderopvang bieden met een persoonlijke en aandachtige inslag. Onze kernwaarden zijn het creëren van geborgenheid en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Kies voor ‘kinderopvang Hengelo’ op de website van Snoesje en dan weet u altijd zeker dat uw kind in goede handen is. Waar kiest u precies voor als u kiest voor ‘kinderopvang Hengelo’ op de website van Snoesje en – ook belangrijk – waar kiest u niet voor? Eerst zullen wij bespreken waar u wel voor kiest. Dat zijn een aantal zaken. U kiest bij Snoesje voor de beste opvang door gastouders met de geschikte opleiding. U kiest voor een plek waar uw kinderen steeds te maken hebben met dezelfde gastouders en daarom kiest u voor een omgeving waar groei mogelijk is. Deze groei kan na verloop van tijd een situatie creëren waarin geborgenheid het voornaamste element is. Jongere kinderen moeten kunnen weten waar ze op kunnen rekenen. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om te blijven werken en de kinderen gedeeltelijk naar de opvang te sturen. De reguliere opvang kent echter een aantal nadelen. Er wordt namelijk met verschillende medewerkers gewerkt. Het kan dan ook voor sommige kinderen zo uitpakken dat ze de ene keer te maken hebben met de ene kinderjuf en de andere keer met heel iemand anders. Dit biedt minder mogelijkheden om een band op te bouwen en kan er voor zorgen dat kinderen meer onverschillig worden. Kiezen voor ‘kinderopvang Hengelo’ bij Snoesje is een goede keuze als u een aantal waarden met ons deelt. Onze missie is het creëren van een veilige, rustige en geborgen omgeving waarin kinderen alle ruimte hebben om zich te ontwikkelen:

  • wij staan voor aandacht voor ieder kind
  • wij werken met ervaren gastouders
  • wij bieden concurrerende tarieven
  • wij bieden vierentwintig uur opvang
  • wij zijn zeer flexibel in onze werkwijze

Kinderopvang Hengelo; verantwoordelijkheid delen

Kinderopvang Hengelo kiezen bij Snoesje is een bewuste keuze. Steeds meer mensen maken deze keuze en zijn daar ontzettend blij mee omdat onze mentaliteit er een is die veel ouders met ons delen. Zoals gezegd geniet u van een aantal voordelen als u kiest voor kinderopvang Hengelo bij Snoesje. Een aantal voordelen brachten we zo even al ter sprake. Omdat wij minder kinderen per groep opvangen, kunnen wij meer aandacht aan ieder kind schenken. Dat betekent dat er meer kan worden gelet op bijzondere talenten en aandachtspunten. Ieder kind en ieder mens is anders en heeft andere behoeften en op die behoeften willen wij in kunnen spelen. Om op die persoonlijke behoeften van het kind in te spelen moeten we het echter wel leren kennen en daar is nu eenmaal tijd en aandacht voor nodig. Bij kinderopvang Hengelo van Snoesje hebben wij deze tijd en aandacht gecreëerd door het kiezen voor een bepaalde aanpak waarbij deze zaken hoog in het vaandel staan. Kinderen verdienen het om in een omgeving tijd door te brengen waar zij ruimte hebben om te leren en waar er ook ruimte is om fouten te maken en van die fouten te leren, waar gastouders kinderen herkennen en erkennen en zo in kunnen spelen op ontwikkelingen die de kinderen doormaken. Kinderopvang Hengelo kiezen bij Snoesje is een goede keuze als u graag de ontwikkelingen van uw kinderen wilt bespreken. Zeker als u veel werkt, mist u veel tijd die u anders door zou brengen met het kind en dat is soms best wel jammer. Daarom vinden wij het belangrijk om u als ouder op de hoogte te houden van onze observaties. Wij zullen dan ook regelmatig bij elkaar komen om de ontwikkelingen van de kinderen te bespreken. Ga naar kinderopvang Hengelo op onze website en maak direct een afspraak. Wij maken graag kennis met u en bespreken in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden.

Kinderopvang Hengelo; bijdragen aan opvoeding

Snoesje biedt gastouderopvang. Dat betekent dat gastouders die zelf ook kinderen hebben een gedeelte van hun tijd voor opvang zorgen. Deze constructie maakt het mogelijk om flexibele en consequente opvang te organiseren waarbij u niet te maken heeft met eindeloze wachtlijsten. U kunt altijd terecht bij kinderopvang Hengelo van Snoesje. Onze gastouders worden geselecteerd op basis van ervaring en opleiding. Uw kind is dus altijd in handen van personen die weten wat ze doen. Onze gastouders hebben passie voor het vak en delen onze filosofie van aandacht en groei voor het kind. Omdat zij zelf ook kinderen hebben, kunnen zij zich goed verplaatsen in de wensen van ouders en die willen natuurlijk niets dan het allerbeste voor hun kinderen. Zorgen voor kinderen is iets wat vele aspecten in zich draagt. Kinderen zijn unieke wezens en zeker op jonge leeftijd geven zij duidelijk aan wat hun wensen en behoeften zijn. Daar willen wij graag op in kunnen spelen door de beste zorg te bieden op ieder moment. Kies voor kinderopvang Hengelo op de website van Snoesje als u graag wilt dat uw kind wordt opgevangen in een huiselijke en vertrouwde omgeving. Wij bieden kleinschalige opvang en daardoor staat het persoonlijke contact altijd centraal. Dat geldt niet alleen maar voor het kind. Dat geldt ook voor het contact dat wij met de ouders onderhouden, want dat contact is belangrijk.


Comments are closed.