Nieuws

Vlooien bestrijden noodzakelijk bij huisdieren

woensdag, 6-12-2017  

Vlooien bestrijden is soms helaas noodzakelijk als je huisdieren in je huis hebt. Deze parasieten zijn immers onwelkome gasten, ze leven op het bloed van hun gastheer, maar springen ook net zo gemakkelijk over naar een ander. Iedere keer dat ze bijten, zorgt dit weer voor vervelende bultjes die flink kunnen jeuken. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten, maar heb je een of meerdere honden, katten, konijnen of andere huisdieren met een vacht, dan zul je er ongetwijfeld een keer mee te maken krijgen. De vlooien bestrijden is dan echt noodzakelijk, want heb je er eenmaal eentje in je woning, dan heb je er vaak binnen korte tijd een heleboel. Ze kunnen zich namelijk ontzettend rap vermenigvuldigen en niemand zit natuurlijk te wachten op een vlooienplaag. Moet je je eens voorstellen hoeveel ongemak dat op zou leveren, hoeveel jeukende bultjes je zou hebben! Daar moet je natuurlijk niet aan denken! Op tijd met bestrijding aan de slag gaan, is dan ook altijd raadzaam, zo voorkom je dat het probleem uit de hand loopt en dat er op een gegeven moment echt zware maatregelen getroffen moeten worden om je huis weer schoon te krijgen. Met vlooien bestrijden kun je dus eigenlijk nooit vroeg genoeg beginnen! Bekijk daarom snel de website https://beestjeskwijt.be/.

Vlooien bestrijden, hoe zie je dat ze er zijn?

Hoe weet je nu dat je last hebt van dit ongedierte in je huis, hoe weet je wanneer je vlooien bestrijden moet? We noemden hiervoor al de bultjes van de beten die je kunt hebben, maar dat is natuurlijk maar een van de manieren waarop je kunt zien dat je deze parasieten in je woning hebt zitten. Bovendien, op het moment dat ze jou beginnen te bijten, zijn het er vaak al een heel aanta. Wil jij een plaag voorkomen en er op tijd bij zijn, dan is het goed om de volgende zaken in de gaten te houden:

  • krabt jouw huisdier zich vaker dan gewoonlijk?
  • kun je kleine beestjes zien bewegen in de vacht van jouw dier?
  • zie je kleine zwarte stipjes (uitwerpselen van de vlo) op de kussens van je dier?

Is het antwoord op een van deze vragen ja, dan moet je zeker overgaan tot vlooien bestrijden. Als je er op tijd bij bent, dan kun je voorkomen dat de groep te groot wordt. Met dieren in huis zul je nooit helemaal kunnen voorkomen dat je vlooien bestrijden moet, maar door deze punten goed in de gaten te houden, kun je de problemen wel zo klein mogelijk houden.

Beestjes Kwijt schakelt bestrijder in

Wat moet je nu doen als het je niet gelukt is om zelf het probleem te beteugelen? Dan is het inschakelen van een professionele bestrijder een aanrader. Deze beschikt over de juiste kennis en de juiste middelen voor vlooien bestrijden en kan ervoor zorgen dat het probleem echt effectief verholpen wordt, zodat je er niet meteen weer last van hebt. Want je wilt natuurlijk niet om de zoveel maanden weer een bestrijder in huis laten komen. Hoe vind je nu een specialist op het gebied van vlooien bestrijden? Daarvoor hoef je alleen maar contact op te nemen met Beestjes Kwijt, zij kunnen voor alle soorten ongedierte een oplossing bieden. Waar in het land jij ook bent, zij kennen altijd een lokale vakman bij jou in de buurt, die jou gegarandeerd van het ongedierteprobleem af kan helpen. Iedereen met wie zij werken is gediplomeerd, zodat je zeker bent van een goed resultaat. Is vlooien bestrijden in jouw huis nodig? Bel dan gewoon even naar Beestjes Kwijt en het probleem wordt zo snel mogelijk voor je opgelost!


Comments are closed.